Doorgaan naar inhoud

Over ons

Your shoes show you care

Bij Distinctly Different geven we om schoenen. Met een klein team schoenliefhebbers zijn we iedere dag bezig met het onderhouden en verzorgen van schoenen. We specialiseren ons al ruim 12 jaar in schoenonderhoud, en verkopen enkel de beste producten. Niet alleen verkopen we deze producten, we poetsen er zelf ook iedere dag mee. In onze werkplaats en showroom in Amsterdam hebben onze experts al ruim 2000 paar schoenen voor klanten gepoetst. Daarmee zijn de gidsen en productinformatie ook geschreven uit ervaring.

Happy to help

Persoonlijke service

Wij zijn dan wel een online shop, maar we zijn van mening dat een persoonlijke benadering een aankoop veel prettiger maakt, en dat de kans van slagen ook vele malen groter is. Dat is één van de redenen dat wij naast onze webshops ook een fysieke showroom hebben geopend in de Amsterdamse Pijp. Wil je graag een product in het echt zien? Stuur ons dan even een bericht via ons contactformulier en dan zorgen wij dat het product voor je klaar ligt bij ons in de showroom.

Duurzaamheid

Bij de Distinctly Different dragen we graag een steentje bij aan het behoud van het milieu door onze CO2 voetafdruk te verlagen. Dat zit hem bijvoorbeeld in de selectie van ons aanbod, maar ook in hoe wij onze bestellingen verpakken. En met het geregeld poetsen van je schoenen draag jij hier ook aan bij. Koop minder schoenen, maar zorg beter voor ze, dat maakt een verschil!

Onze locatie

Johannes Vermeerstraat
Amsterdam, Nederland

+31 (0)20 2611 746
info@distinctly-different.com

*Bezoek van ons kantoor is enkel mogelijk op afspraak. Bel of e-mail ons om een afspraak te maken. Op zoek naar een bepaald product? Geef dat ook direct door. Dan kijken we of we het product op voorraad hebben.